Önerdiğim Ürünler


Bugün şimdi dünyamızı gelecek 10.000 yıl boyunca etkileyecek hangi seçimleri yapabiliriz?
Seçtiğimiz tüketim ürünleri çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğini inşa ediyor. Ekolojik, doğal ve sağlıklı yaşam yolunda kendim de severek kullandığım TEMİZ bir BEDEN, TEMİZ bir ÇEVRE için ürün önerilerim burada yer alıyor.



BAKIM ÜRÜNLERİ

Anne bebek için bakım ve pişik kremi
Herkesin özellikle yenidoğan bebeklerin toksik kimyasal içermeyen, tamamen doğal içerikli bakım kremi kullanma hakkı var. Marketlerde satılan tüm bakım ürünlerinin arkasını okursanız onlarca anlamadığınız karaciğerinizi yoran kimyasalı vücudunuza aldığınızı farkedebilirsiniz. Her türlü bakım ihtiyacınızı karşılayacak doğal kremler yapmak çok kolay. Bu konuda Doğal Anneyim blogumdaki yazıma ve "Doğal Annelik Yolunda" kitabımdaki tarife bakabilirsiniz. Daha fazla okumak için tıklayınız.





BESLENME ÜRÜNLERİ

Süper Mavi Yeşil Yabani Su Yosunu (AFA, aphanizomenon flos-squae)
Su yosunları süper yiyecek olarak beslenmemizde eksiklik yaratan ekolojik kirlilik, iyi beslenememe, yeterli sebze ve meyve yiyememe gibi durumlarda yeterli seviyede alınamayan mineral, vitamin, aminoasit ve yağları konsantre olarak içerirler. Havuzlarda yetiştirilen türleri Spirulina ve Chlorella'dır.  Yabani mavi yeşil su yosunu Kanada'daki Kalamath Gölünden doğal ortamından 1980'lerden beri toplanmaktadır.  Yabani su yosunu yani AFA (Aphanizomenon flos-squae), içerdiği phenethylamine (PEA), klorofil, karotenoidler, B vitaminleri (kullanılabilen B12), polisakkaridler, omega yağ asitleri, phycocyanin, aktif enzimler, komple proteinler, demir, pek çok makro ve eser mineraller, ve phytonutrients skalasıyla uzmanlar tarafından en yüksek değerli süper yiyecek olarak değerlendirilmektedir.

Süper mavi yeşil yabani su yosunu, zihin gücünü ve fiziksel enerjiyi artırması, bağışıklık ve sinir sistemini güçlendirmesi özellikleriyle günlük diyette kullanılabilir. Ayrıca depresyonu azaltmada, hafızayı güçlendirmede, iltihabı azaltmada, zihinsel odak ve konsantrasyonu artırmadaki etkileriyle de bilinmektedir.

Ben süper mavi yeşil su yosununu vejetaryen beslenmeme ek olarak hamileliklerimde ve çocuklarda da günlük olarak, kışın ve hastalık zamanlarında aç karnına da ya yiyeceklerle birlikte kullanıyorum. Bir doz yabani su yosunu tozu Standart Amerikan Beslenmesinin (SAD) bir aylık toplam besin değerinden fazla besleyici özelliğe sahip.

Benim kullandığım ürün yabani mavi yeşil su yosunu, kurutulmuş buğday filizi, probiyotik ve enzimlerden oluşan toz bir karışım. Kanada ve Amerika dışından siparişler için New Earth telefonu: +1-541-8825406. Alırken sponsor numarası olarak 2193514 verebilirsiniz. Bilgi için:
https://www.teamnewearth.com/2193514/ProductDetail?item=21585


Bentonit Kili
Hava kirli, su kirli, toprak kirli, gıdalar kirli! Peki nasıl günlük olarak içimizi temizleyebiliriz. Aynı bedenimizi dışarıdan temizlediğimiz gibi sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için düzenli olarak içimizi, organlarımızı, dokularımızı da temizlememiz ve arındırmamız gerekli. Piyasada çok çeşitli detoks yöntemleri var. Ancak benim de çocuklarımda ve kendimde kullandığım bentonit kili ile kür yaparak içimize giren bakteri, virüs, parazit, mantar, küf, ağır metal ve toksik kimyasallardan arınmayı hedefliyoruz. İki yıldır kızlarıma sonbaharda bir kür uyguluyorum. Doğal Anneyim blogumda bentonit kili ve nasıl kullandığım hakkında detaylı yazdım. Sadece iç temizlik değil diş macunu, deodorant gibi kişisel bakım ürünlerinde ve cilt problemlerinde de kullanılabiliyor.

A'dan Z'ye bentonit kili yazım için tıklayınız.
Tüm bentonit yazılarım için tıklayınız.

Bentonit kili almak için www.ekoperi.com'a bakabilirsiniz.

SAĞLIKLI YAŞAM ÜRÜNLERİ

Su Yapılandırıcı Araçlar
Su yaşamın temeli. Sağlık için su içiyoruz. Suyun kaynağından çıktığı anda sahiplenilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Suyunuzu nereden alıyorsunuz? Direk kaynağından mı yoksa günlerce, haftalarca pet şişeler içinde bekleyen suyu mu içiyorsunuz? Peki kilometrelerce uzanan dar ve düz borulardan gelen suyu mu evinizde kullanıyorsunuz? Kaynağından çıkan su yol boyunca size gelirken çeşitli enerjilere maruz kalarak doğal canlılığını kaybeder. Ölü suya dönüşür. Ayrıca suyun içine çeşitli toksinler, bakteriler, parazitler karışmış olabilir.  Su filtresi kullanıyor musunuz? Hangi yöntemle suyunuzu arıtmak en güvenli doğal ve yüksek enerjili su sunar?

Şebeke ve satın alınan içme sularını enerjik suya dönüştüren, içerdiği tüm toksinleri nötralize eden, patentli, tek seferlik alınan, ömür boyun bakım gerektirmeyen, torununuza dahi bırakabileceğiniz, atık suyunuzu temizleyerek çevreye katkıda bulunabileceğiniz su yapılandırıcı araçlar ilk gördüğüm andan beri evimde kullandığım favori sağlıklı yaşam ürünlerim arasında yer alıyor. Daha fazla okumak için Enerjik Su İçelim websitemi ve @enerjiksu instagram hesabımı inceleyebilirsiniz.

Ürünlerden temin etmek için dükkan sayfasına bakabilirsiniz.

Buradaki önerdiğim ürünler ve mevcut kampanyalar hakkında bilgi için bana enerjiksu@gmail.com üstünden e-posta gönderebilirsiniz.

ANASAYFA    HAKKIMDA    SİZDEN GELENLER    İLETİŞİM    ÖZEL SEANSLAR    BLOGLAR    KİTAP    ETKİNLİK & SEMİNER    ÖNERDİĞİM ÜRÜNLER    BASINDA